РЕВИТАЛИЗИРАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ SUPERIOR

Натрупването на мъртви клетки върху кожата води до загуба на блясък и тонус, запушва порите и пречи на проникването на козметичните продукти в дълбочина. Ексфолиантите са продукти, които връщат сияйността и пропускливостта на кожната тъкан, ускоряват регенеративните процеси и подобряват микроциркулацията. Предимствата на Superior Revitalizing Exfoliator са много. Мекото ексфолииращо действие на витамин С не предизвиква раздразнения. Каолинът санира кожата, пчелният восък отстранява токсините, а D-пантенолът възстановява кожната тъкан. Отличното съчетание на натурални масла в този продукт има омекотяващ и овлажняващ ефект, а брашното от макадамия матира кожата.

60.00 лв.

100 ml

РЕВИТАЛИЗИРАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ SUPERIOR е предназначен за почистване, освежаване и възстановяване на еластичността и мекотата на кожата на лицето. Спомага за дълбоко почистване, изглаждане и подмладяване на кожата.

Използвайте го веднъж, или два пъти седмично, според типа кожа. Нанесете го върху почистено лице (без околоочната зона), масажирайте леко и изплакнете.

Вложените активни съставки са:

  • Хиалуронова киселина
  • Витамини А, С и Е
  • Каолин
  • Д-пантенол
  • Брашно от Макадамия

Препоръчани продукти